Anders Bringdal and speedsailing

by Maarten on May 13, 2009

Windsurfer Anders Bringdal

Windsurfer Anders Bringdal

Did you ever wonder what Anders Bringdal is doing besides developing AB Boards? The Daily Dose had a chat with him and talked about speedsailing on the Hydroptere. Check out the video at the Daily Dose

{ 1 comment }

Conny Karlsson October 30, 2012 at 6:46 pm

Hej Anders.

Jag börjar med att berätta om mig själv så kanske du minns vissa detaljer. Jag är farsa till Per som du var kompis med på Viksjöskolan och även tävlade ihop med i Järfälla Alpina. Minns hur du sedan tillsammans med Ludde lärde dig vindsurfing. Nåväl, idag hade jag en försäljare för ett fönsterbyte som skulle till Isla Margaritha för vindsurfnining. Mistral kom upp å så nämnde jag dig som jag sett på TV. Kan berätta att Per bor nu i Södertälje och jobbar på Scania inköp. Gift å inga barn. Hur har du det själv? Kul om du har tid å knacka ner några rader så ska jag även berätta vidare. Ha d.

Comments on this entry are closed.